Elektrische Spiraalsnijder Kenwood Spiralizer FGP203WH

Elektrische Spiraalsnijder Kenwood Spiralizer FGP203WH

Kenwood Elektrische Spiraalsnijder Spiralizer

Het is de tweede elektrische spiraalsnijder die je in Nederland kunt kopen. De elektrische spiraalsnijder Kenwood Spiralizer FGP203WH is een veelzijdig spiraalsnijder apparaat.

Met de Elektrische Spiraalsnijder van Kenwood tover je moeiteloos je fruit en groenten om tot heerlijk en prachtige groentespaghetti spiralen. Maak van komkommers, wortelen, bieten en courgette super gezonde gerechten en maaltijden.

Youtube
Bekijk onderstaande Youtube video over de Elektrische Spiraalsnijder van Kenwood Spiralizer

Bestel de Elektrische Spiraalsnijder van Kenwood!
Bestel hier de Kenwood Spiralizer FGP203WH

Koop bij bol.com

Meer Elektrische Spiraalsnijders

Het aanbod elektrische spiraalsnijder is nog niet zo groot, maar gelukkig komen er alsmaar meer fabrikanten met een eigen elektrische spiraalsnijder op de markt. Bekijk hieronder het aanbod elektrische spiraalsnijders die je nu kunt kopen.

Lees Meer
DOMO My Spirelli Elektrische Spiraalsnijder Blokker
5 Gebruikers (1 vote)
Gebruik
Reinigen
Prijs/kwaliteit
Reviews 1 Geef je beoordeling
Kwaliteit, gebruikersgemak en goed
Ik heb het apparaat nu een aantal weken in huis en ik gebruik hem regelmatig. Het is een genot om mee te werken. Hij doet het goed en is makkelijk in gebruik. Ik was op zoek naar recepten voor het 5:2 dieet en kwam dit apparat tegen. Een spiralizer wat groenteslieren maakt die je kunt gebruiken als vervanger voor pasta. IDEAAL. Geloof me ik zit lekkerder dan ooit in mijn vel nu ik niet meer zoveel pasta hoef te eten en veel meer groente eet dan ooit tevoren. Kenwood apparaten doen het bovendien erg goed in mijn huishouding Ik kan je dit apparaat dus zeker aanbevelen.
30 oktober 2016, 15:50
Geef je beoordeling

Plaats een reactie