Gefu Spirelli 1.0 of 2.0 Kopen?

Gefu Spirelli 2.0

Gefu Spirelli 1.0 of 2.0?

Moet ik de Gefu Spirelli 1.0 of 2.0 kopen? Een veelgestelde vraag waar wij graag een duidelijk antwoord op willen geven. Zowel de Gefu Spirelli 1.0 als de Gefu Spirelli 2.0 werken goed. De spiraalsnijders verschillen maar op 1 ding van elkaar en dat is de dop.

Bestel GEFU Spirelli Spiraalsnijder 2.0 bij Bol
Bestel GEFU Spirelli Spiraalsnijder 2.0 bij Otto

Het Verschil zit hem in de Dop!

Door opgedane ervaring heeft Gefu geleerd dat de dop goed werkt, maar beter kan. De grip van de dop op de groente was niet perfect en ook het “probleem” van het laatste stukje groente versnijden wilden de heren en dames van Gefu perfect hebben en daarom introduceerden ze de Gefu Spirelli 2.0 met een verbeterde dop, een meer geavanceerde restdop.

Gefu Spirelli 1.0 of 2.0

Bestel GEFU Spirelli Spiraalsnijder 2.0 met eenvoudige dop bij Bol
Bestel GEFU Spirelli Spiraalsnijder 2.0 met geavanceerde dop bij Otto

Gefu Spirelli 1.0 heeft een Eenvoudige Dop

Bij de Gefu Spirelli 1.0 wordt een eenvoudige restdop geleverd (een restdop gebruik je voor het draaien en snijden van de groente, met name het laatste stukje groente).

Bekijk op bol.com

Gefu Spirelli 1.0 of 2.0

Het maximale stukje groente, het laatste stukje groente, wat je nog kunt versnijden met de spiraalsnijder Gefu Spirelli 1.0 gaat tot ongeveer 5 a 6 cm.

Dat laatste stukje rest groente kun je niet opsnijden in de Spirelli spiraalsnijder 1.0. omdat de dop tot bovenop de Spirelli aansluit en dan gewoonweg niet verder kan. De diepte (inhoud) van de spiraalsnijder is dan wat je over houdt aan rest groente.

Bestel GEFU Spirelli 2.0 bij Bol
Bestel GEFU Spirelli 2.0 bij Otto

Gefu Spirelli 2.0 heeft een Geavanceerde Dop

Bij de Gefu versie 2.0 is dat anders. De Gefu Spirelli 2.0 heeft namelijk een verzinkbare dop, een druknop in de dop waarmee je draait en drukt. Daardoor kun je meer van het laatste stukje groente kunt versnijden. De drukknop in de dop zorgt en voor dat je verder in de spiraalsnijder kunt komen tijdens het draaien en snijden van je groente.

Bekijk op bol.com

Gefu Spirelli 1.0 of 2.0

Gebruiksaanwijzing: Klik de dop vast op de spiraalsnijder als je bij het laatste stukje groente bent aangekomen. Druk en draai dan met de knop in de dop het laatste stukje groente op.

Is het verschil tussen de Gefu Spirelli 1.0 en 2.0 duidelijk geworden? En kun je na het lezen van dit artikel beter een keuze maken tussen deze 2 spiraalsnijders?

Bestel dan hier gemakkelijk en snel de spiraalsnijder Gefu Spirelli 1.0 met eenvoudige dop of de Gefu Spirelli 2.0 met geavanceerde dop:

Bestel GEFU Spirelli 2.0 bij Bol
Bestel GEFU Spirelli 2.0 bij Otto

 

 

5 Gebruikers (1 vote)
Gebruik
Reinigen
Prijs/kwaliteit
Reviews 1 Geef je beoordeling
Blij met mijn Spirelli
Toen ik de spirelli wou bestellen zag ik dat er best wel een prijsverschil tussen zat bij Bol en bij Otto. Ik heb hem daarom maar bij de Otto gekocht. Wel handig dat jullie meerder mogelijkheden geven om ergens te bestellen. Scheelt een hoop zoekwerk en in dit geval ook geld :) Maar even over de GEFU spirelli: ben er heel blij mee en zeer tevreden. Spiralen snijden gaat makkelijk en snel. Ben dus erg blij met mijn spirelli!
28 maart 2016, 21:04
Geef je beoordeling