Gefu Spirelli Spiraalsnijder 1.0


Bestel de GEFU Spirelli Spiraalsnijder 2.0 bij Bol of Otto

Bestel de GEFU Spirelli Spiraalsnijder 1.0 bij Bol of Otto

Gefu Spirelli Spiraalsnijder

GEFU Spirelli Spiraalsnijder wordt veel verkocht en dat is niet voor niets. De GEFU Spinelli is klein, sterk, compact en je kun de GEFU Spirelli Spiraalsnijder krijgen voor een betaalbare prijs.

Twee jaar geleden ben ik begonnen met het gebruiken van de Gefu Spirelli Spiraalsnijder en sindsdien kan ik niet meer zonder. Ik volg namelijk een glutenvrij dieet maar mijn behoefte naar het eten van bijvoorbeeld spaghetti is er nooit minder op geworden.

GEFU Spirelli Spiraalsnijder kopenKun je nagaan hoe blij ik was toen ik de Gefu Spirelli Spiraalsnijder ontdekte en hoe je daarmee makkelijk en snel een goed alternatief voor spaghetti kunt maken. Het doet echt niet onder voor echte spaghetti!

Spirelli Spiraalsnijder Recepten

Ik gebruik mijn Spirelli Spiraalsnijder o.a. om gerechten te maken van courgette, wortels en aardappelen. Daarbij experimenteer ik vaak met de sausen, ik probeer uit welke saus het beste bij mijn recept past. Wat ik erg fijn vind is dat ik zowel warme als koude gerechten kan maken met de Gefu Spirelli Spiraalsnijder.

Gefu Spirelli 2.0

Bestel de GEFU Spirelli Spiraalsnijder 2.0 bij Bol of Otto
Bestel de GEFU Spirelli Spiraalsnijder 1.0 bij Bol of Otto

Ook leuk om te lezen!

Lees Meer
Courgette Spaghetti Snijder
Gebruikers (0 votes)
Gebruik
Reinigen
Prijs/kwaliteit
Reviews Geef je beoordeling

Wees de eerste die een review achter laat.

Geef je beoordeling

1 gedachte over “Gefu Spirelli Spiraalsnijder 1.0”

  1. Ik heb de GEFU versie 2.0 gekocht. Superhandig omdat deze spiraalsnijder nu ook een rest-stukje heeft zodat je de hele groente kunt opsnijden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie