Spiraalsnijder Kitchen Aid Spiralizer 5KSM1APC

Spiraalsnijder Kitchen Aid Spiralizer

Spiraalsnijder Kitchen Aid Spiralizer (accessoire)

LET OP! De Spiraalsnijder Kitchen Aid Spiralizer 5KSM1APC is een accessoire voor de Keukenmachine KitchenAid.

Herontdekt uw klassieke gerechten en laat u inspireren door culinaire creativiteit met de veelzijdige Spiraalsnijder Kitchen Aid Spiralizer. Spiraalsnijder Kitchen Aid Spiralizer is er voor vers fruit en groenten.

Video over de spiraalsnijder Kitchen Aid Spiralizer

De KitchenAid spiraalsnijder kan schillen, ontkernen en in krullen snijden en zo een heerlijk creatieve toets toevoegen aan klassieke en hippe gerechten. De KitchenAid spiraalsnijder heeft 5 vaatwas bestendige messen: schilmes, dun spiraalmes, medium spiraalmes, krulmes met kleine kernen een krulmes met grote kern.

De KitchenAid spiraalsnijder, aangedreven door de KitchenAid mixer/ keukenrobot heeft 9 culinaire opties welke je onbeperkte mogelijkheden geven om nieuwe creaties te ontwerpen.

Bestel hier de Kitchen Aid Spiraalsnijder

KitchenAid Spiralizer spiraalsnijder

Als u gebruik wilt maken van de Spiraalsnijder Kitchen Aid Spiralizer 5KSM1APC dan moet u de KitchenAid Artisan Keukenmachine hebben. Deze kunt u bestellen door op onderstaande link te klikken.

Bestel hier de KitchenAid Keukenmachine

Meer informatie over KitchenAid
KitchenAid is een van de bekendste merken op het gebied van keukenapparatuur. En dat is niet gek als je kijkt hoeveel het merk aanbiedt. Jouw keukenkastjes zijn snel gevuld door het merk. KitchenAid begrijpt dat jij niet altijd hetzelfde wilt eten en drinken en biedt daarom diverse apparaten aan zodat jij genoeg kan variëren. De ene dag heb je misschien zin in een vers sapje uit de blender, terwijl je volgende dag liever voor een heerlijke wafel gaat van de wafelmachine. KitchenAid vindt dat je de dag het best kunt beginnen met een goed ontbijt samen met jouw gezin. Daar horen nou eenmaal een aantal apparaten bij. De machines zijn van de hoogste kwaliteit en hebben allemaal een strak design. Hierdoor passen ze in elke keuken. Tijd om aan tafel te gaan en te genieten van een verse maaltijd.

Keukenmachine KitchenAid

Ook leuk om te lezen!

Lees Meer
Lurch Super Spirali Spiraalsnijder
Gebruikers (0 votes)
Gebruik
Reinigen
Prijs/kwaliteit
Reviews Geef je beoordeling

Wees de eerste die een review achter laat.

Geef je beoordeling

Plaats een reactie