Spiralize Kookboek

spiralize spirelli åkookboek

Spiralize Kookboek Kopen

Spirali Kookboek Spiralize, 40 supergezonde recepten met in spiralen gesneden groenten. Bestel hier het Spirali Kookboek van Stephanie Jeffs voor je Spiraalsnijder lekkerste recepten.

Spiralize Kookboek met 40 heerlijke verschillende recepten

spirelli spiralize spiraalsnijder kookboekHet boek bevat 40 verschillende recepten met veel groenten en fruit, variërend van ontbijt tot het diner, desserts en tussendoortjes.

De recepten zijn grotendeels rauw, vegetarisch en glutenvrij. Bij elk recept een korte inleiding met de (voor)bereidingstijd, het aantal personen en de kooktijd. Daarna volgen de ingrediënten en een stapsgewijze beschrijving.

Het geheim van vezelrijk en caloriearm eten is het snijden van groenten en fruit met de spiraalsnijder ‘spiralizen’ waardoor het op pasta en noedels lijkt.

Voor Spirelli recepten is een goede spiraalsnijder onontbeerlijk

De voedingswaarde staat per portie aangegeven. Voor de recepten is een spiraalsnijder onontbeerlijk, de verschillende soorten worden voorin besproken. Verfrissend en kleurrijk boek met bij bijna elk recept een mooie kleurenfoto. Achterin een alfabetisch register.

De Britse auteur is rawfood coach, ze beheert een aantal voedingscentra in Portugal. Haar passie is pure en plantaardige voeding. Een overzichtelijk en inspirerend kookboek voor rauw en caloriearm voedsel.

Spiralize! Kookboek Kopen

Niet gevonden wat je zocht?

Is het Spiralize Kookboek niet wat je zocht? Of wil je nog meer Spirelli Kookboeken zien? Bekijk dan eens onderstaande Spiraalsnijder Kookboeken. Voor de Lekkerste Spirelle en Gourgetti recepten.

Spiraalsnijder Recepten Kookboeken

Gebruikers (0 votes)
Gebruik
Reinigen
Prijs/kwaliteit
Reviews Geef je beoordeling

Wees de eerste die een review achter laat.

Geef je beoordeling

Lees Meer
De Oerspronkelijke Keuken met veel Spirelli Recepten

Plaats een reactie