OXO Good Grips Spiraalsnijder

OXO Good Grips Spiraalsnijder maakt in een handomdraai de lekkerste groentespaghetti!
oxo good grips spiraalsnijder kopen

In een Handomdraai Groentespaghetti

OXO Good Grips Spiraalsnijder is perfect voor het maken van Spirelli en Courgetti. Met de OXO Good Grips Spiraalsnijder maak je in een handomdraai groentespaghetti, een gezond alternatief voor gewone pasta.

Bestel OXO Good Grips Spiraalsnijder bij Bol

Moeiteloos Courgettepasta Maken

Houdt u van Pasta, maar zoekt u een gezond alternatief? Groentespaghetti is makkelijk te maken met de OXO Good Grips Spiraalsnijder. De spiraalsnijder werkt bij veel groenten.

Bekijk onderstaande video over de OXO Good Grips Spiraalsnijder.

U kunt courgettepasta maken, aardappel slierten of andere gangbare groenten. Het werkt moeiteloos. Met deze handige spiraalsnijder snij je onder andere de volgende groentes:

  • Aardappelen
  • Courgettes
  • Wortelen
  • Paprika
  • Uien
  • Bieten

Veilig groenten snijden

De Spiraalsnijder heeft een open werkvlak, grip met antislip laag en een houder om uw vingers te beschermen. Deze groente houder dient ook voor het veilig opbergen van de spiraalsnijder.

oxo good grips spiraalsnijder

De spiraalsnijder werkt het best met groenten die recht zijn en een dikte hebben van minimaal 3.5 centimeter. Als de groente langer is dan 15 centimeter snij hem dan doormidden. Als de groente van nature niet recht is snij hem dan zelf in rechte stukken.

Gebruiksaanwijzing OXO Good Grips

oxo good grips spiraalsnijderPlaats de groente met de vlakke kant in het midden van de deksel en zet druk op de groente terwijl u een ronddraaiende beweging maakt. Het resultaat zijn lange rechte spiralen.

Zo simpel is het!

Als u het eind van de groente bereikt gebruik dan de groente houder voor de veiligheid. Houd uw vingers weg bij de scherpe messen. Binnen een paar tellen heeft u heeft u een bord vol met lekkere en gezonde groentespaghetti die u kunt bereiden naar eigen smaak.

Buiten groentespaghetti om kunt u ook met de spiraalsnijder groente spiralen maken voor salades.

Het is zelfs lekker voor krulpatat maken van aardappelen.

Bestel OXO Good Grips Spiraalsnijder bij Bol

Bekijk op bol.com

0 Gebruikers (0 votes)
Gebruik
Reinigen
Prijs/kwaliteit
Reviews 0 Geef je beoordeling

Wees de eerste die een review achter laat.

Geef je beoordeling

Plaats een reactie