Spiraalsnijder Blokker kopen? – TOP 10 beste spiraalsnijders

blokker gefu spirelli

Blokker heeft regelmatig goede en goedkope spiraalsnijders in de aanbieding. Zoals bijvoorbeeld de spiraalsnijder uit de folder van Blokker de Groentesnijder met mesjes. Een erg handig spirelli groentesnijder apparaat waarmee je eenvoudig diverse soorten groenten in sierlijke slinger kunt snijden, dun smal of breed.

1 Gefu Spirelli Spiraalsnijder

Gefu Spirelli Spiraalsnijder - TOP 5 Beste Spiraalsnijders

Zoek je de beste handzame spiraalsnijder die makkelijk op te bergen is in je lade? Dan zit je met de Gefu spirelli spiraalsnijder goed. Het is een van de meest populiare spiraalsnijders die je momenteel kunt kopen. Het is klein, handig, veilig en het werkt supergoed. Met een handomdraai maak je de mooiste creaties die je spiraalsnijder gerechten mooier en lekkerder maken. Verkrijgbaar bij Blokker en Bol.com.

2 Elektrische Spiraalsnijder: Kenwood

Met de Kenwood FGP203WG koop je de beste elektrische spiraalsnijder van dit moment en tover jij fruit en groenten heel gemakkelijk en snel om in linten, van smal tot breed. Deze Kenwood elektrische spiraalsnijder maakt van groenten noodles en andere leuke sliertjes om te gebruiken in een verfrissende salade, te bakken of in soepen te gebruiken.

3 DOMO Elektrische Spiraalsnijder

Met de DOMO elektrische spiraalsnijder verander jij je groenten en fruit gemakkelijk in spiralen – Roestvrijstalen afwerking – Snel, gemakkelijk, veilig en gemakkelijk schoon te maken – 2 soorten spiralen – Inbegrepen: Receptenboek – Garantie: 2 jaar

4 Cecotec Elektrische Spiraalsnijder

Als je een goedkoper alternatief voor de DOMO elektrische spiraalsnijder zoekt dan is de Cecotec Elektrische Groentesnijder Machine SpiralChef 400 – 1 Liter – 80W – Antislip – Mandoline – Uiensnijder wellicht iets voor jou.

5 GOURMET maxx Elektrische Spiraalsnijder

GOURMETmaxx Elektrische spiraalsnijder, 1,5 liter, groentesnijder met 4 inzetstukken, roestvrijstalen messen, transparante opvangbak [120 Watt] is ideaal voor bet maken van spirelli, spirali en of courgette spaghetti maken.

6 Lurch Spirali Spiraalsnijder Machine

Lurch Spirali Spiraalsnijder - TOP 5 Beste Spiraalsnijders

Maak je regelmatig spiraalsnijder recepten dan is de Lurch Spirali spiraalsnijder machine voor jou de beste koop. Met de Spirali van Lurch kan je gemakkelijk spiralen, spaghetti of schijfjes maken van groenten en fruit. In het toestel zitten 3 afneembare messen met een dikte van 3 mm. De basis van de Spirali is antislip waardoor hij mooi stabiel staat en je veilig kan werken.

7 OXO Spiraalsnijder Pro Goods Grips

Is de Lurch Spirali niet meer bij Blokker of Bol.com te koop dan zou je ook kunnen gaan voor een goed alternatief, de OXO Spiraalsnijder Pro Goods Grips/ Deze is nu te koop bij Blokker en Bol.com.

8 Super Spirali Snijmachine met Stalen Pen

Lurch Super Spirali is “de Ferrari” onder de mechanische spiraalsnijders. De Lurch Super Spirali is sterk, stabiel en handig omdat het door middel van de stalen pen je groente perfect op z’n plaats houdt. Het transformeert al je groenten en fruit in spaghetti ’s en verras je gasten met een verleidelijk bordje. Snel, eenvoudig, sierlijk en super crunchy met een ongelofelijke verse smaak. De Super Spirali heeft 3 messen waarbij de dikte aangepast kan worden tussen 1,5 en 5 mm.

9 Spiraalsnijder & Staafmixer in één: Trebs Multifunctionele Spiraalsnijder

Trebs Multifunctionele spiraalsnijder inclusief staafmixer. Het is een mooie combinatie van spiraalsnijder en staafmixer in één. Goedkoop, multifunctioneel en heel handig om spiraalsnijder recepten mee te maken. Te koop bij Blokker en Bol.com.

10 Westmark Spiraalsnijder

Groente en fruit snijden wordt een snelle klus met deze Spiromat groentesnijder van Westmark. Deze mandoline heeft diverse snijopties geïntegreerd in één apparaat. Spiraalsnijder Westmark Spiromat maakt eenvoudige spiralen (spirelli) of ringen of schijven (courgetti) met behulp van de drie verschillende messen in roestvrij staal. Dankzij de antislip voeten blijft de spiraalsnijder stevig op de tafel staan.

3 gedachten over “Spiraalsnijder Blokker kopen? – TOP 10 beste spiraalsnijders”

  1. Ik zag deze spiraalsnijder op tv bij 1 vandaag over een uitzending over diabetes 2 waarin werd geadviseerd om niet meer pasta te eten maar bijvoorbeeld courgette pasta wat je kan maken met de gefu courgette spaghetti snijder. Ik heb hem meteen hier online besteld. Snel geleverd. Perfect dingetje, werkt goed, sterk materiaal en makkelijk te wassen en op te bergen. Ik heb er al een paar keer heerlijke groentespaghetti mee gemaakt. AANRADER DUS!!

    Beantwoorden
  2. ik ben gek op spaghetti maar daar zitten heel veel koolhydraten in en nu mijn man suikerziekte heeft moeten we ook op de koolhydraten letten. Ik heb deze besteld en ik heb een recept gemaakt van in plaats spaghetti nu van Courgette en Courgette gemaakt. Moet sowieso heel gezond zijn. Ben echt heel blij met de spiraal snijder.

    Beantwoorden
  3. Ben heel blij met deze courgette snijder. Maakt mooie slierten spaghetti van mijn courgette, komkommers. Bieten gaan ook goed. Snelle levering… ik geef 5 sterren!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie